Zoek

Band Emmacollege

Start op 15 november!

Houd jij van een muzikale uitdaging?

De Band is bedoeld voor jongens en meisjes die veel plezier beleven aan muziek en zich hier graag extra uren voor willen inzetten. Je hoeft geen toptalent te zijn, maar een muzikale aanleg is gewenst. Dus speel jij gitaar, drum, keyboard of een ander instrument? Zing jij graag onder de douche? Heb jij altijd al gedroomd om in een band te spelen? Schrijf je dan in voor de auditie via onderstaand formulier.

Een externe muziekdocent gaat jou, samen met de andere bandleden, de fijne kneepjes van samenspel aanleren. De bedoeling is dat je in 18 – 24 repetities, 6 liedjes leert spelen/zingen en uiteindelijk een optreden verzorgt op school. Bijvoorbeeld tijdens het GALA of de Diploma-uitreiking.

Lijkt jou dit leuk? De bandrepetities zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 14.40uur – 16.40uur. Als je eenmaal in de band zit, is aanwezigheid wel gewenst. Houd hier rekening mee!

Schrijf je snel in!

Auditie kan iedereen doen, maar er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in de Band. Wij nemen contact met jou op na inschrijving, om te laten weten wanneer de auditie plaatsvindt.

Naam(Vereist)
Voer hier je klasnaam in
Mijn gewenste rol in de band:(Vereist)
Laat hier weten welk instrument je speelt en waarom wij jou juist op auditie moeten vragen.

Heb je nog vragen? Of wil je ergens extra informatie over? Neem dan contact met ons op!