Nieuwsberichten

Infoavonden

Geplaatst op 30 september 2015

Binnenkort organiseert onze school informatieavonden voor de ouders van onze leerlingen. U maakt kennis met de mentor en ontvangt alle noodzakelijke info over lesprogramma's, examens e.d. Klik op de klas die van toepassing is. 

KLAS 1                        KLAS 3 EN 4 ZW/TL                 KLAS 3 EN 4 TECHNIEK/EC


Emmacollege bouwt super motorfiets

Geplaatst op 25 september 2015

LEERLINGEN EMMACOLLEGE BOUWEN SUPER MOTORFIETS

Zes leerlingen van onze school zijn onder de naam C.R.A.F.T. onder leiding van de heer Marcus bezig met een uniek project waarbij zij een motorfiets ombouwen tot een turbo vervoermiddel. Het uiteindelijke resultaat is, nadat eerst op school leerlingen en personeel zich hebben kunnen vergapen aan het revolutionaire product, van 13 t/m 16 januari te zien op Topmobiel in het MECC te Maastricht. Wanneer je de vorderingen van dag tot dag wilt volgen, kun je via onderstaande link de Facebookpagina bereiken. 

www.facebook.com/projectbikeemma


Afsluiting introductie

Geplaatst op 22 september 2015

BRUGKLASSEN SLUITEN INTRODUCTIEPERIODE AF

Met een enerverende dag op de hei sloten onze kersverse eerstejaarsleerlingen de introductieperiode af. Op de foto zien we klas 1a3 (met hun mentor mevrouw Van Dijk), die helaas niet als eerste eindigde tijdens de spellendag. Die eer ging naar de klassen 1a1 en 1c4. Meedoen was echter ook hier belangrijker dan winnen.


fOTO'S GALA COMPLEET

Geplaatst op 11 september 2015

FOTO'S GALA 2015 COMPLEET

Door een misverstand hebben wij niet alle foto's van het gala 2015 gepubliceerd. Vanaf vandaag zijn alle foto's te bezichtigen onder 'Fotoalbums'.
© Emmacollege 2015.