Nieuwsberichten

Leraren Efteling

Geplaatst op 17 juli 2015

LERAREN BLIJVEN LERAREN

Terwijl de leerlingen van klas 1, 2 en 3 zich vermaakten in de talloze uitdagende en spectaculaire attracties van Nederlands grootste pretpark, de Efteling, spendeerden de docenten van onze school hun tijd op een terrasje om onder een uitbundig schijnend zonnetje ....... toetsen te corrigeren. Leraar-zijn zit kennelijk echt in je bloed!


Second Volume naar finale

Geplaatst op 17 juli 2015

SECOND VOLUME  ALS ENIGE LIMBURGSE BAND NAAR FINALE

De foto is alweer een jaartje oud, maar ook dit jaar wist onze succesvolle schoolband, Second Volume, als enige Limburgse schoolband door te dringen tot de finale van de Buma Awards met het prachtige zelf geschreven nummer 'Seasons change'. Ofschoon zij de eerste plek niet wisten te behalen, glimt de hele school van trots met dit prachtige resultaat.


Diploma-uitreiking 2015

Geplaatst op 17 juli 2015

DIPLOMA-UITREIKING WEER HILARISCH!

Je kunt je niet voorstellen dat de hierboven afgebeelde dames in het dagelijks leven doorgaan als docenten, maar tijdens de diploma-uitreiking van het Emmacollege kun je van alles verwachten. De eindexamenkandidaten werden  getrakteerd op een wervelende show waarbij niet geschuwd werd om ook afgestudeerde leerlingen in de maling te nemen. Kortom: een waardige afsluiting van vier, hopelijk leuke en leerzame jaren op het Emmacollege. We wensen iedereen veel succes voor de toekomst!


Meneer Palmen 40 jaar ambtenaar

Geplaatst op 12 juli 2015

MENEER PALMEN 40 JAAR AMBTENAAR

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het vandaag, 7 juli 2015, exact 40 jaar geleden is dat de heer Palmen, teamleider op de onderbouw, in een rijksbetrekking startte met het beste van zichzelf te geven voor de Nederlandse samenleving. Voorwaar, een felicitatie waard!


Geslaagd!

Geplaatst op 12 juli 2015

Alle leerlingen die zijn geslaagd wensen wij, directie en personeel van het Emmacollege, van harte proficiat! We zijn trots op jullie.


Info einde schooljaar

Geplaatst op 12 juli 2015

We zijn bezig met de laatste loodjes van het schooljaar. Nog maar twee weekjes en dan begint voor de leerlingen al de grote vakantie. Voordat het zover is, moet er nog van alles gebeuren. Klik op je klas om op de hoogte zijn van je verplichtingen.

KLAS 1 KLAS2 KLAS3
© Emmacollege 2015.