Nieuwsberichten

Gala 2015

Geplaatst op 28 juni 2015

STRALENDE GEZICHTEN OP GALA EMMACOLLEGE

Via een rode loper en begeleid door twee lakeien betraden de vierdejaarsprinsessen en -prinsen van het Emmacollege op dinsdag 9 juni de sprookjeswereld van kasteel Hoensbroek om deel te nemen aan een heus galafeest dat ter ere van het beeindigen van hun schoolcarriere werd georganiseerd. Wat oogden ze volwassen, wat zagen ze er mooi uit. Klaar voor de volgende stap naar een zonnige toekomst!


Parijs 2015

Geplaatst op 28 juni 2015

PARIJSGANGERS WEER TERUG

De deelnemers aan de Parijsexcursie zijn na een drietal enerverende dagen terug in Nederland. Een gevarieerd programma, waaronder een bezoek aan het beroemde stade de France, maakte dat de leerlingen en hun docenten woensdagavond moe maar voldaan uit de bus stapten. Zowel leerlingen als docenten waren enthousiast over het verloop van de reis. En nu in spannning de uitslag van het examen afwachten.


Gewijzigde verkeerssituatie

Geplaatst op 28 juni 2015

FIETSERS OPGELET!

De verkeerssituatie voor leerlingen uit de richting Oirsbeek gaat veranderen. Klik hier om van de juiste feiten op de hoogte te zijn.


Marcel van den Berg overleden

Geplaatst op 28 juni 2015

OUD-DOCENT MARCEL VAN DEN BERG OVERLEDEN

Afgelopen zondag, 21 juni, is onze oud-collega, docent Engels Marcel van den Berg,op 62-jarige leeftijd overleden. We zijn erg verdrietig. We herinneren ons Marcel als een aimabele, zachte persoonlijkheid die vriendelijkheid en vertrouwen uitstraalde naar collega's en leerlingen. Helaas heeft het noodlot bepaald dat hij maar kort van zijn niet-werkzame leven mocht genieten. We wensen zijn vrouw en familie sterkte bij het dragen van dit verlies. De vele goede herinneringen die wij aan Marcel hebben, sterken ons in het verwerken van onze droefenis.


Tweede rekeningnummer betaling kamp vervalt

Geplaatst op 28 juni 2015

TWEEDE REKENINGNUMMER BRIEF KAMP KLAS 2 VERVALT

In de informatiebrief over het kamp van de tweedejaarsleerlingen is abusievelijk een verkeerd rekeningnummer vermeld. Het tweede rekeningnummer vervalt. Het nummer waarop het geld dient te worden overgemaakt is: NL62INGB0001191713 t.n.v. LVO Parkstad Hoensbroek met de naam van de leerling.


Emmacollege in rouw

Geplaatst op 3 juni 2015

Emmacollege in rouw

Twee leerlingen uit het C-team van onze school, Noah Tiggelovend en Marko Mirceta zijn op tragische wijze om het leven gekomen. In de nacht van 4 mei kwamen zij in Geleen met hun scooter in botsing met een trein.

We zijn diep geschokt.

We wensen familie, vrienden, leerlingen en docenten sterkte bij het verwerken van dit vreselijke bericht. 
© Emmacollege 2015.