Nieuwsberichten

Actie tegen kanker

Geplaatst op 13 april 2015

ACTIE KILLERCELLS EMMACOLLEGE GRANDIOOS SUCCES: 6600 EURO!!!!

Over het beste beentje voor zetten gesproken: zowel leerlingen als docenten van onze school sportten zich vrijdag 3 april uit de naad voor alle mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd. Wat een inzet, wat een prestatie en wat een mooi bedrag voor het hoopgevende onderzoek: 6600 euro! Klas 1B3 stak met kop en schouders boven alle groepen uit met het mooie bedrag van € 565,- dat zij mede door de uitzonderlijke sponsorprestatie van €256,70 van klasgenoot Sam Franssen, ophaalden.  Niet alleen zij, maar alle leerlingen hebben een prestatie van formaat geleverd. We zijn trots op jullie!


Programma actie tegen kanker

Geplaatst op 13 april 2015

EMMA IN ACTIE TEGEN KANKER

Op vrijdag 3 april komt onze school in actie tegen kanker! We proberen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te sporten voor het onderzoek naar killercellen. Iedereen wordt op de een of andere manier geconfronteerd met deze vreselijke aandoening. Gelukkig is er al veel bereikt, maar in veel gevallen is kanker nog dodelijk. De vooruitzichten zijn hoopvol. Vooral van het onderzoek naar killercellen heeft men hoge verwachtingen. En daar gaan wij onze bijdrage aan leveren. Stel je toch eens voor dat kanker in alle gevallen genezen kan worden!

Zet vrijdag je beste beentje voor, probeer zoveel mogelijk geld bij te dragen. Degene die het hoogste geldbedrag kan sponsoren, ontvangt twee kaartjes voor een pretpark. Ga ervoor: voor je vriend, vriendin, je moeder, je vader, je oma, je opa en voor jezelf! Wanneer ben je aan de beurt om je sportieve bijdrage te leveren? Klik op  Programma klas vier.   Programma klas drie


Milan bij Di-Rect

Geplaatst op 13 april 2015

MILAN RONCKEN EEN DAG IN DIENST VAN Di-Rect

Het zal je maar gebeuren: een dagje meehelpen met de crew van Di-Rect, een van de populairste bands van ons land. De gitarist van onze schoolband,Second Volume, viel die eer te beurt. Milan Roncken mag op 26 maart de crew tijdens een optreden van de band in Tilburg ondersteunen. We wensen hem veel succes met deze ongetwijfeld onvergetelijke ervaring.


Zaalvoetbalteams succesvol

Geplaatst op 13 april 2015

ZAALVOETBALTEAMS  KLAS 1 SUCCESVOL

Tijdens het scholenzaalvoetbaltoernooi dat onlangs in sporthal  'De Varenbeuk' plaatsvond, behaalden zowel het meisjes- als het jongensteam een eervolle tweede plaats. Proficiat allemaal, deze prestatie van onze eerstejaarsleerlingen belooft veel goeds voor de toekomst.
© Emmacollege 2015.