Nieuwsberichten

Een avondje proeven op Emma

Geplaatst op 3 maart 2015

EEN AVONDJE 'PROEVEN' OP EMMA

Terwijl de ouders informatie ontvingen over de unieke wijze waarop het Emmacollege invulling geeft aan het vmbo-onderwijs, mochten jullie, de basisschoolverlaters, op 10 en 11 februari even proeven aan de lessen zoals die op het Emmacollege worden gegeven. Engels, informatiekunde, handvaardigheid, lichamelijke opvoeding, mens en techniek en verzorging waren de vakken die werden aangeboden. Proeven, ervaren en daardoor misschien wel besluiten dat jij het gaat maken op Emma. Je bent van harte welkom!


Doe/infoavonden

Geplaatst op 3 maart 2015

KOM NAAR DE DOE/INFOAVONDEN OP 10 EN 11 FEBRUARI

 

Heb je de Open Dag bezocht en ben je enthousiast geraakt over het Emmacollege? Of waren jij en je ouders niet in de gelegenheid om op 24 januari onze school te bezoeken? Schrijf je dan in voor een van onze doe/infoavonden op 10 en 11 februari. We starten om 19.00 uur. Terwijl je ouders voorlichting krijgen over onze school, neem jij deel aan een aantal proeflessen. Zo kun je al een beetje 'proeven' van datgene wat je te wachten staat, wanneer je voor het Emmacollege kiest. Bel 045-5224040 of mail bovenbouw@emma-lvo.nl om je aan te melden. We verheugen ons op je komst!


Sfeervolle Open Dag

Geplaatst op 3 maart 2015

SFEERVOLLE OPEN DAG

De extreme weersomstandigheden weerhielden de leerlingen van groep 8 en hun ouders er niet van om op 24 januari het Emmacollege te bezoeken om kennis te nemen van de unieke wijze waarop onze school invulling geeft aan het vmbo-onderwijs.  We kijken dan ook met voldoening terug op een sfeervolle, geslaagde en drukbezochte Open Dag. Klik op fotoalbums voor een sfeerimpressie.
© Emmacollege 2015.