Nieuwsberichten

Ouderavond klas 2

Geplaatst op 7 oktober 2015

INFORMATIEAVOND VOOR OUDERS VAN LEERLINGEN KLAS 2

De leerlingen van klas 2 dienen aan het einde van het schooljaar belangrijke vragen te beantwoorden: welke sector kies ik, welke leerweg ga ik volgen, wat betekent dit voor mijn toekomstmogelijkheden?? Keuzes die alleen samen met ouders en school gemaakt kunnen worden. Het is voor ouders/verzorgers dan ook van uitzonderlijk belang om gedetailleerd op de hoogte te zijn van alle ins and outs. Klik hiervoor de uitnodigingsbrief voor de ouderavond op 6 oktober over dit belangrijke onderwerp.


Kamp 2015

Geplaatst op 7 oktober 2015

KAMPDEELNEMERS WEER TERUG OP SCHOOL

Het was wel weer even wennen voor de deelnemers aan het kamp om na zoveel spectaculaire ervaringen weer terug te keren in het reguliere schoolleven. Ofschoon het weer niet altijd mee werkte en het hemelwater af en toe met bakken tegelijk naar beneden kwam, kijken de derdejaarsleerlingen terug op geslaagde dagen waarin ze veel hebben geleerd, gelachen en ervaren. 


Gezondheidsmonitor 2015

Geplaatst op 7 oktober 2015

Van 28 september tot en met 4 december 2015  doet onze school mee aan het onderzoek van de GGD in Limburg naar de gezondheid van jongeren in Limburg. Leerlingen van klas 2 en 4 van alle scholen voor het Voortgezet Onderwijs worden uitgenodigd om mee te doen aan de Gezondheidsmonitor Jeugd. 

De leerlingen krijgen enkele weken voor het onderzoek alle benodigde informatie over het onderzoek. De ouders worden via een brief geïnformeerd, deze wordt meegegeven aan de leerlingen. De deelname aan het onderzoek is vrijwillig. 

Meer informatie vindt u op de website van de GGD Zuid Limburg (www.ggdzl.nl/gezondheidsmonitorjeugd).

 
© Emmacollege 2015.