Nieuwsberichten

Kamp derdejaars

Geplaatst op 18 september 2013

KAMP DERDEJAARS: WEER: WISSELEND, SFEER: STABIEL EN GOED!

Ofschoon de weergoden af en toe wat knorrig zijn, is de sfeer onder de eerste lichting kampgangers van onze derde klassen onveranderlijk goed. Morgen rond 17.00 uur zullen zij, vele ervaringen rijker en moe maar voldaan, op school arriveren om te gaan genieten van hun luxe bedje in een voor hen vertrouwde omgeving. 


Heren Kuypers en Deckers nemen afscheid

Geplaatst op 18 september 2013

DOCENTEN KUYPERS EN DECKERS NEMEN AFSCHEID VAN EMMACOLLEGE

Daar stonden ze nog een keer op de trap van 'hun' school, met tussen hen in directeur Hans van Dokkum: de heer Kuypers, docent metaaltechniek, en de heer Deckers, docent Nederlands. Vrijdag 30 augustus namen ze tijdens een feestelijke bijeenkomst afscheid van het onderwijs. Vele honderden leerlingen hebben zij gedurende hun lange carriere mogen begeleiden op weg naar een waardevol diploma. Wij bedanken hen voor hun inzet en collegialiteit.  


Introductie klas 1

Geplaatst op 18 september 2013

SPORTIEF WENNEN AAN NIEUWE SCHOOL

Leerlingen van de brugklas namen de vorige week deel aan een introductieprogramma zodat ze op een speelse manier kennis konden maken met hun klasgenoten en hun mentor. Naast een rondleiding door de school en een dag op de hei werden de leerlingen getest op hun fietsbehendigheid. Dat dit niet altijd meeviel, kun je op bovenstaand fotootje zien. Deze week beginnen de lessen. We hopen dat alle nieuwe leerlingen het gaan maken op Emma!
© Emmacollege 2015.