Nieuwsberichten

In memoriam Ria Nauts

Geplaatst op 26 augustus 2013

IN MEMORIAM RIA NAUTS

Op 24 juni ontvingen wij het verschrikkelijke bericht dat onze medewerkster Ria Nauts op 50-jarige leeftijd is overleden.  Ria is vorige week woensdag, een dag voor haar verjaardag, getroffen door een hersenbloeding en met spoed opgenomen in het ziekenhuis te Maastricht.

Vandaag is Ria in alle rust ingeslapen. Ongeloof is wat ons rest.

Ria was een fijne medewerkster. Altijd bereid om met een lach iets extra's te doen. Zij verzorgde de koffie, verrichtte interieurwerkzaamheden, maakte soep, verkocht tijdens de pauzes versnaperingen aan leerlingen. Zowel leerlingen als collega's konden altijd rekenen op een vriendelijk en hartelijk woord.

Voor onze school is haar overlijden een groot verlies.

Onze gedachten zijn bij haar zonen Mike en Danny.


Zweten, zwoegen en smikkelen

Geplaatst op 26 augustus 2013

ZWETEN, ZWOEGEN EN SMIKKELEN

De derdejaarsleerlingen zetten afgelopen maandag hun beste beentje voor tijdens de traditionele afsluiting van het schooljaar op de bovenbouw. Een parcours van maar liefst twaalf spellen legden zij af, waarna zij werden beloond met een gevarieerde barbecue. Op de foto zien we twee fanatieke leerlingen van klas 3z4 in de weer met emmers water bij het onderdeel waterdragen. Welke klas heeft gewonnen, wordt later deze week bekendgemaakt.


Begin schooljaar

Geplaatst op 26 augustus 2013

NOG EVENTJES EN DAN.........

Een lange en zonnige vakantie loopt ten einde. We kunnen ons voorstellen dat school een tijdje uit je gedachten is geweest.

Als je wilt weten wanneer en waar je de boeken moet halen en hoe laat je op maandag 19 augustus op school moet zijn, klik je op de klas waar jij volgende week in start.

Klas 1  Klas 2  Klas 3  Klas 4  ISK

Geniet nog lekker van je laatste week vakantie!


Prettige vakantie

Geplaatst op 26 augustus 2013

PRETTIGE VAKANTIE

Directie en personeel van het Emmacollege wensen alle leerlingen en hun ouders/verzorgers een fijne en zonnige vakantie!
© Emmacollege 2015.