Nieuwsberichten

Badslippers? Op school ? Hou toch op!

Geplaatst op 25 mei 2011

Badslippers draag je in de tuin, op het zwembad of op het strand, maar niet op school. Met name tijdens de praktijkvakken is dit onhygienisch en soms gevaarlijk. Teamleiders en docenten sturen je naar huis om andere schoenen te gaan halen. De gemiste tijd moet je dubbel inhalen. Zonde toch? Badslippers op school? Niet doen!


Nagenieten van je tijd op het Emmacollege

Geplaatst op 17 mei 2011

Onder de knop foto's vind je een eerste fotografisch verslag van de excursie naar Parijs.

Tijdens de diploma-uitreiking kun je een of meer dvd's kopen/bestellen met fotomateriaal van deze excursie, van het gala en van het kamp in leerjaar drie, zodat je thuis, als je door heimwee naar dat goede oude Emmacollege wordt gekweld, nog eens kunt nagenieten van je geweldige middelbareschoolperiode op Emma.
Ook de diploma-uitreiking zal foto's en waarschijnlijk filmmateriaal opleveren. Hiervan maken we ook een DVD.


Galakaartjes

Geplaatst op 17 mei 2011

Galakaartjes kun je kopen in lokaal 146 bij meneer Schoenmaeckers of meneer Keulers en bij meneer Stroucken.


Parijsreis 2011 op youtube

Geplaatst op 16 mei 2011

Als je naar youtube surft en Emmacollege Parijs 2011 in het zoekvenster typt, dan zie je een heel leuke impressie die leerlingen hebben gemaakt. En... vergeet niet het geluid aan te zetten: oooooh Champs Elysees!


Breng je foto's van Parijs naar school

Geplaatst op 15 mei 2011

De reis naar Parijs was top. Zowel leerlingen als docenten hebben zich uitstekend gedragen en geamuseerd. Een waardige afsluiting van vier schooljaren op het Emmacollege.
© Emmacollege 2015.