Nieuwsberichten

Dolle boel op Emma

Geplaatst op 23 februari 2010

Leerlingen en docenten van Emma waren op de vrijdag voor carnaval al goed in de stemming. In de vroege ochtenduren hosten zij er vrolijk op los. Dat beloofde veel goeds voor de komende drie dolle dagen.

Kijk onder de knop 'foto's'  voor een uitgebreid beeldverslag.


Aanmelden voor je vervolgopleiding! Hulp nodig?

Geplaatst op 1 februari 2010

 

 

 

Aanstaande donderdag en vrijdag 4 en 5 februari kun je tussen 14.00 uur en 16.00 uur terecht bij de decaan mevrouw de Ruijter voor hulp bij het invullen van het inschrijfformulier voor het MBO.

Als je digitaal wilt aanmelden denk dan aan je sofi-nummer en het banknummer van je ouders

Inschrijven moet voor 1 maart

 

 

Bij deze nog een keer de gang van zaken rond de aanmelding voor de vervolgopleiding, zoals ook besproken op de infoavond aan het begin van het schooljaar.

·         De leerling moet zichzelf aanmelden door middel van het opsturen van het inschrijfformulier. (Leeuwenborgh digitaal aanmelden, Arcus digitaal of schriftelijk)
Inschrijfformulieren kunnen meegenomen worden op de Open dag, van de vervolgopleiding of ophalen bij een van de decanen.
De leerling moet zich aangemeld hebben voor 1 maart 2010

·         Afhankelijk van het ROC (MBO) moet het volgende worden meegestuurd:
*een kopie van je laatste cijferlijst
*het decanen-inlichtingenformulier.
*uittreksel uit het  bevolkingsregister of kopie van id-kaart
*soms twee pasfoto’s

·         Het decanen inlichtingenformulier wordt ingevuld door de mentor en door de decaan.
Dit formulier kan pas worden ingevuld als de mentor weet welke opleiding de leerling gaat volgen.

·         Soms is het nodig dat de leerling zich op meerdere opleidingen inschrijft. Vraag aan de  decaan of een dubbelaanmelding noodzakelijk is.

·         Bezoeken van open dagen is van groot belang, voor leerling en ouder, om een goed beeld te vormen van de opleiding en voor een eventueel intake gesprek.

·         Ondanks een goede voorbereiding kan het zijn dat de leerling wordt afgewezen, neem dan zo snel mogelijk contact op met een van de decanen om samen een andere opleiding te zoeken.

·         Als de leerling nog niet weet welke opleiding zij/hij wilt volgen neem dan zo snel mogelijk contact op met een van de decanen.

 

 

 
© Emmacollege 2015.