Nieuwsberichten

Docenten bakken ze bruin

Geplaatst op 9 november 2010

Vorige week zat een aantal docenten van Emma zelf weer in de schoolbanken. Mevrouw de Vries leerde hen zoete taarten bakken en decoreren.

Mevrouw de Vries instrueerde op deskundige wijze de leergierige collega's.

De resultaten mochten er zijn.

Een groot gedeelte van het cursusgeld gaat naar het goede doel waar de Emmagemeenschap zich dit schooljaar voor inzet: een kinderrevalidatiecentrum in Roemenie.

Ook de docent Bouwtechniek, de heer Cremers aan wie goed te zien is dat hij van heeeeel erg zoete taarten houdt, genoot zichtbaar van het kneden in de zachte massa.


Overlijden Coen Snijders

Geplaatst op 2 november 2010

Verbijsterd en verdrietig vernamen wij het bericht van het plotselinge overlijden van collega Coen Snijders.

We herinneren ons Coen als een aimabele, hard werkende collega, een onderwijsman in hart en nieren.

We hopen dat de vele mooie herinneringen die wij koesteren, ons troost kunnen bieden.

Wij wensen de nabestaanden en de leerlingen en collega's van Broekland veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Directie, personeel en leerlingen Emmacollege


Informatie Parijsreis klas 4

Geplaatst op 1 november 2010

 

 

 

 

 

Van 11 t/m 13 mei organiseren wij voor leerlingen van de vierde klas een excursie naar Parijs.

 

Tijdens deze driedaagse reis proberen wij de deelnemers onder begeleiding van ervaren gidsen en een aantal docenten een goed beeld van deze metropool te geven, door naast een boottocht over de Seine en een bustoer langs alle highlights, een bezoek te brengen aan een groot aantal bezienswaardigheden zoals de Sacre Coeur, Montmartre, de Eiffeltoren, Centre Pompidou, de Champs Élysées en La Defense.

De laatste dag brengen we in Disneyland Parijs door.

 

We logeren in een hotel nabij het centrum van Parijs aan de voet van de Eiffeltoren.

Meld je digitaal aan via parijs2011@gmail.com met je naam en klas.

 

De kosten voor deze prachtige excursie bedragen 180 euro per persoon. Hierbij zijn de reis per luxe touringcar, twee overnachtingen met ontbijt, tweemaal avondeten en een vergoeding voor avondeten in Disneyland plus de entreegelden voor Eiffeltoren, boottocht over de Seine en het Disney-resort inbegrepen.

 

U kunt dit bedrag overmaken op bankreknr. 65.76.62.526 of postbankrek. 119.17.13  onder vermelding van ‘Parijs’ en de naam en klas van uw zoon/dochter.

U kunt in drie termijnen van 60 euro betalen. De eerste termijn of eventueel het hele bedrag dient voor 27 november in ons bezit te zijn. Latere betalingen worden niet meer gehonoreerd. Tweede termijn voor 29 januari en de derde termijn voor 9 april.

 

Wanneer u uw zoon/dochter wilt laten deelnemen aan deze reis dan bent u verplicht om de ouderavond, die twee weken voor vertrek wordt georganiseerd, bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u naast het programmaboekje, uitgebreide informatie over de gang van zaken tijdens de excursie.

 

Leerlingen die tijdens dit schooljaar door negatief gedrag er blijk van geven dat zij de verantwoordelijkheid van het deelnemen aan de excursie niet aankunnen, sluiten wij uit van deelname. Het eventueel reeds betaalde bedrag retourneren wij uiteraard.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer Schoenmaeckers of de heer Keulers. Zij zijn bereikbaar via het eerder genoemde mailadres.

 
© Emmacollege 2015.