Nieuwsberichten

Je wokt op Emma

Geplaatst op 27 oktober 2010

Klas 3z2 gaat het maken op Emma, maar wokt ook graag. Mentor meneer Schoenmaeckers met als grootste hobby lekker eten en drinken vond het een prima idee om in de avonduren in een restaurant in Hoensbroek heerlijk met zijn pupillen te gaan wokken.

Dat het ook erg gezellig was moge blijken uit bijgaande foto's.

Inmiddels zijn meer klassen besmet door het wokvirus en worden andere mentoren bestookt met verzoeken om met de klas culinair te gaan genieten.

Door te drukken op de knop 'Foto's' kun je weliswaar niet  de gerechten, maar wel de sfeer proeven!

 


Burgemeester Heerlen onder indruk van werkwijze Emma-vmbo

Geplaatst op 14 oktober 2010

Burgemeester Depla van Heerlen bracht enkele dagen geleden een werkbezoek aan Emma vmbo. Hij maakte daar kennis met de uniek wijze waarop Emma invulling geeft aan het vmbo-onderwijs.

De burgemeester bleek onder de indruk van het uitgebreide onderwijsaanbod voor de jongeren die voor Emma kiezen. De informatie ontving hij veelal uit de mond van leerlingen die de eerste burger van de stad vol trots rondleidden door 'hun'  school.

De burgemeester keek op positieve wijze terug op het leerzame bezoek en bleek overtuigd van het feit dat de slogan 'Je maakt het op Emma'  zeer zeker zal gelden voor leerlingen die kiezen voor deze school.
© Emmacollege 2015.