Activiteit

Inspectie-onderzoek

Zoals u ongetwijfeld weet is de Stichting LVO waaronder ook onze school ressorteert het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest.

Naar aanleiding van de problemen bij het vmbo in Maastricht heeft de inspectie besloten een onderzoek te starten naar het handelen van het LVO-bestuur. Daarnaast heeft op tien scholen van het LVO, waaronder de EOA-afdeling van het Emmacollege, een inspectiebezoek plaatsgevonden. De uitkomst van dit onderzoek was positief op alle onderdelen.

Op 14 december publiceert de inspectie de bevindingen, inclusief een reactie van het LVO, op haar website, zodat alle geïnteresseerden er kennis van kunnen nemen. Via een link kunt u het rapport over de EOA-afdeling van het Emmacollege op de website van onze school downloaden.

Wanneer u vragen heeft over de genoemde onderzoeken is onze locatiedirecteur, de heer R. Stroucken graag bereid om die te beantwoorden. U kunt hem contacteren via mail r.stroucken@stichtinglvo.nl of via het telefoonnummer van de school 045-5224040.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.


© Emmacollege 2015.